Inspiration

Velkommen hos Le Pac Blomster

Vi holder til i Frederikshavn, og med omkring 40 år i branchen tør vi godt kalde os selv en erfaren blomsterforhandler med sans for kvalitet. Vores daglige arbejde er primært centreret omkring blomster; afskårne blomster, kranse, buketter til enhver anledning samt bryllups- og begravelsesbinderi. Derudover forhandler vi også øl, vin, chokolade og Johan Bülow-lakrids. Vi er altså mere end bare en blomsterbutik, og hos os kan du få lidt af det hele.

Årstidens blomster
Hos Le Pac benytter vi os af årstidens blomster, og vores forskellige buketter, kranse og binderier vil altså ændre udseende i løbet af året. Det som dog kendetegner vores arbejde hver dag året rundt, er kvalitet og sans for smukke sammensætninger. Her på vores hjemmeside kan du se vores store udvalg af forskellige buketter, og alt efter den aktuelle anledning og dine personlige præferencer kan du bruge vores forskellige kategorier til at finde frem til den helt perfekte buket for dig.

Kontakt os
Vil du høre mere om vores tilbud, eller ønsker du at aflægge bestilling, er du meget velkommen til at kontakte os enten på telefon 98 43 06 41 eller ved at besøge os i vores butik, som er beliggende i Søndergade 23, Frederikshavn. Vi glæder os til at høre fra dig.